‘Sjors’ roept clubs op zich aan te melden

STEENBERGEN – Vanaf de tweede helft van dit schooljaar komen Sjors Sportief en Sjors Creatief naar de gemeente Steenbergen. Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn projecten om sport en cultuur onder de jeugd te stimuleren. Alle sportverenigingen en culturele organisaties uit de gemeente worden opgeroepen om zich aan te melden voor de programma’s, waarmee basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de sportieve en culturele mogelijkheden binnen de gemeente.

Deelnemen aan workshops, proeflessen en/of introductietrainingen, zonder meteen lid te hoeven worden. Clubs die zichzelf en hun (naschoolse) activiteiten op deze manier willen promoten, kunnen zich tot 20 december aanmelden via www.sportstimulering.nl en voor nadere informatie contact opnemen via info@sjorssportief.nl of met sportcoach Ivo Boluyt via 06-13164062 of i.boluyt@gemeente-steenbergen.nl

Van het aanbod wordt een programmaboekje samengesteld, dat begin volgend jaar onder de leerlingen van alle basisscholen in de gemeente wordt verspreid.
Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn bewezen formules, waarvan inmiddels al in ruim zestig gemeenten gebruik wordt gemaakt.