Sint en Pieten ook dit jaar present op Pietengym van Trafo

STEENBERGEN – Het is inmiddels een traditie bij sport- en dansvereniging Trafo: de jaarlijkse Pietengym in het Cromwiel. Ook dit jaar ontbraken de Pieten afgelopen dinsdagavond niet en daarbij was ook de Sint present. Hoewel de goedheiligman door zijn hoge leeftijd niet meer de lenigste van het gezelschap is.

De Pietengym wordt georganiseerd voor de Trafo kinderen tot en met groep vier. Trainster José van de Wou: “Ook dit jaar hebben de kinderen en de Pieten zich kunnen uitleven op de verschillende onderdelen. Naast op de airtumbling baan oefenden de kleintjes vooral ook op onderdelen die hun Piet-vaardigheden kunnen vergroten. Zo oefenden ze in het dak-klimmen, het dakgootlopen en het zaklopen, allemaal onderdelen waarmee ze een Pietendiploma kunnen behalen”. En dat is de kleintjes goed gelukt. Voor de Sint vertrok rijkte hij de diploma’s uit en ook kregen alle kinderen een cadeautje mee naar huis.

Foto’s: Sinterklaas en zijn Pieten komen elk jaar met veel plezier naar de Pietengym van Trafo. Ze doen mee aan de diverse onderdelen en aan het eind ontvangen de kinderen hun Pietendiploma. Ook nemen ze een cadeautje mee naar huis.

Foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant