Simpel Dribble viert 40-jarig bestaan met clinics en reünie

STEENBERGEN – Deze maand bestaat basketbalvereniging Simple Dribble 40 jaar. Dat viert de vereniging door clinics te geven aan de Steenbergse basisscholen en met een reünie op zaterdag 15 juni.

De clinics waarvoor alle Steenbergse basisscholen werden uitgenodigd zijn inmiddels achter de rug. Doel was een serie van 40 clinics door de jeugdtrainers tijdens de diverse gymlessen van de scholen. Het aantal positieve reacties overschreed echter de verwachting met als geval dat het aantal clinics uiteindelijk op 51 uit kwam. Elke clinic bevatte een set basketbaloefeningen, aangevuld met leuke spelletjes en ondersteund door ‘coole’ muziek. Elk deelnemend kind kon beschikken over een basketbal, want speciaal voor dit doel had Simple Dribble een grote serie nieuwe ballen aangeschaft. Meer dan 1000 kinderen kwamen op deze manier in aanraking met de basketbalsport.

Reünie

Het jaarlijks eindfeest van Simple Dribble wordt dit jaar gebruikt om ook alle oud-leden uit te nodigen. Zaterdag 15 juni kunnen die met kinderen en familieleden terecht in het Cromwiel, waar ook een gezellig onderling toernooi wordt gehouden. Daarbij zijn er twee categoriën: een familietoernooi voor alle leeftijden, waarbij ook rekening is gehouden met kleine kinderen en een toernooi voor liefhebbers vanaf 12 jaar.
Aanmelden voor deze festiviteit kan door een mailberichtje te sturen naar: info@simpledribble.nl.