Shirley van Overveld opent eigen rouwcentrum: Het Koestermoment

STEENBERGEN – Het behang met de Delfstblauwe afbeelding van een enorm boeket bloemen is een blikvanger van formaat, terwijl het sfeervolle zitje met bamboe lampen en hangende planten gastvrijheid en warmte uitstraalt. Wie nietsvermoedend vanaf de Vestinghlaan binnenwandelt bij Het Koestermoment waant zich eerder in een gestileerde toonkamer van een woonmagazine dan in de ontvangstruimte van een rouwcentrum. Eigenaresse Shirley van Overveld kijkt er trots rond. “Dit is mijn idee van uitvaartzorg. Een gastvrije plek die warmte uitstraalt , sereen is en waar tijd geen enkele rol speelt.”

Afgelopen vrijdag opende de Welbergse het centrum aan de Vestinghlaan 2c (De Nieuwe Villa) in Steenbergen. Een droom die zij koestert sinds het begin van haar carrière als uitvaartbegeleider, alweer drie jaar geleden: “Ik ging er toen nog vanuit dat ik zes uitvaarten per jaar zou doen. Inmiddels heb ik er al meer dan vijftig mogen verzorgen.” Shirley heeft twee gastdames in dienst die haar ondersteunen.

In de editie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 12 februari staat hierover een uitgebreid artikel met meer informatie.