Sfeerverlichting in Steenbergs Stadshart blijft langer branden

STEENBERGEN – De in 2019 aangelegde sfeerverlichting in het Steenbergse Stadshart zorgt voor een prettige sfeer in de donkere dagen. De Grote Kerkstraat, de Kaaistraat, de Blauwstraat en de Markt zijn sfeervol verlicht. En ook de aanpalende straten kregen sfeerverlichting. Dit jaar werd deze ook op de Westdam gerealiseerd. Complimenten zijn er volop, al kwam ook de vraag of de verlichting niet wat langer kon blijven branden.

Door een samenwerking tussen de gemeente Steenbergen, ondernemersvereniging Ons Steenbergen en Enexis is het met aangepaste technologie mogelijk om de sfeerverlichting – nu nog bij wijze van proef – dagelijks langer te laten branden. Dit geheel tot genoegen van Ons Steenbergen, dat aangeeft dat een aantrekkelijk centrum extra van belang is in een tijd dat de coronamaatregelen zoveel activiteiten en evenementen onmogelijk maken.

Oproep

De vereniging doet ook een oproep aan de consumenten om het stadshart toch vooral te bezoeken en er lokaal de aankopen te doen. Ze zullen zeker kunnen genieten van de prettige sfeer, temeer ook nu de Markt ook nog een mooie versierde kerstboom heeft gekregen en de straten voorzien zijn van kerstgroen.

Beelden bij dit artikel