Senioren ontvangen advies over ouderdomskwalen

STEENBERGEN – Ouderen moeten, zo lang mogelijk, thuis blijven wonen. Dat is zeker een wens van de ouderen zelf, maar ook van gemeente en de regering vanwege de oplopende kosten voor ouderenzorg. Een goede gezondheid is in dit kader van groot belang. KBO afdeling Steenbergen nodigde Ans Goedemans uit om wat te vertellen over manieren om in goede conditie te blijven. Ze komt daarvoor aanstaande maandag 26 februari naar ontmoetingscentrum ’t Cromwiel.

Goedemans is orthomoleculair voedingstherapeut en natuurvoedingskundige. Zij geeft advies aan cliënten met een breed scala aan hulpvragen of klachten. Cliënten hebben vaak een duwtje in de goede richting nodig om actief stappen te nemen ten behoeve van hun gezondheid. Supplementen en andere voeding helpen hierbij.

Voeding is haar passie. Goedemans is dagelijks op zoek naar nieuwe inzichten die antwoord geven op de vele verschillende vragen van haar cliënten. Op veel terreinen geeft ze advies: soms helpt dat bij aanhoudende migraineaanvallen, er zijn kruiden die stressgevoeligheid kunnen verminderen Of bepaalde kaneelsoorten die het cholesterol-gehalte verminderen of de pieken bij bloedsuiker. In elk geval de moeite waard om eens naar te komen luisteren, zo stellen de organisatoren van deze informatieve middag.

De lezing vangt aanstaande maandag aan om 13.30 uur, de zaal van ‘t Cromwiel is vanaf 13.00 uur geopend. Leden van KBO – Steenbergen betalen 2 euro; van niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro.