Semper Crescendo had geslaagd kerstconcert

NIEUW-VOSSEMEER – “We hebben een werkelijk prachtig kerstconcert gehad. Je hoort aan mijn stem wel dat ik hier enthousiast over ben. Het was een mooie en sfeervolle avond. Ik werd er helemaal blij van”, zegt Annika van Gaans namens de kerstconcertcommissie van harmonie Semper Crescendo. Dinsdagavond vond dit jaarlijkse concert plaats in de Joannes de Doperkerk.

Bezoekers konden genieten van de Semper Kids en van het groot Harmonie Orkest. Bijznder ook was de bijdrage van zangeres Martine Westenbroek

Annika van Gaans en Daphne de Klerck kondigden tijdens het concert de collecte aan. Deze inzameling had als thema: Geven is Krijgen. Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst hiervan naar een goed doel. In navolging van de inzet van familie Visser voor de verbandwisselkamer van het Maasstad Ziekenhuis werd dit doel gekozen. Na de collecte kon voorzitter Frank de Klerk bekendmaken dat de opbrengst 329,90 bedroeg.

Na het concert kwamen de bezoekers, muzikanten en overige leden van Semper Crescendo gezellig bijeen op het plein voor De Vossenburcht, waar men zich warmde aan de vuurkorven en genoot van chocolademelk en glühwijn.

Foto’s (door Niek Perdaems ©2017): een beeldimpressie van het kerstconcert van Semper Crescendo.