Sebrechts Zonwering en Bike Totaal Zwaan pakken samen uit op 2de Paasdag

Het zonnige voorjaar zorgt altijd voor extra impulsen bij de echte ondernemers.  Zoals bij Sebrechts Zonwering.  Meteen na de entree  – met een nieuwe houten overkapping – komen bezoekers binnen in de prachtige nieuw ingerichte showroom, waar de helemaal up to date snufjes en de allerlaatste producten op het gebied van zonwering  worden gedemonstreerd.  Zoals een veranda opstelling met zonnepanelen.  Maar ook tal van systemen om het buitenleven zowel te verlengen als te veraangenamen: zoals bijvoorbeeld de ritssystemen. Dit alles te bewonderen op de open dag 2e paasdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Niet voor de hand liggend – maar bij nader inzien wel logisch als men aan het voorjaar denkt – is de combinatiepresentatie met Bike Totaal Zwaan, die een keur aan allernieuwste elektrische fietsen demonstreert op het hetzelfde adres aan de Gibsonstraat 9 te Steenbergen.  Tijdens de presentatie is de gemakkelijk mee te nemen vouwfiets eveneens present. Het gaat hier om de zogenaamde Bromtomp, die tevens verkrijgbaar is met E-drive systeem.

“En zeg nou zelf.  Wat is er prettig na een mooie zonnige fietstocht?  Juist, een heerlijk drankje in de schaduw onder het overdekt terras!”, aldus de organisatoren. 

Twee vliegen in één klap dus om het nuttige met het zeer aangename te verenigen, want uiteraard staan beide gastvrije bedrijven op Tweede Paasdag met een hapje en drankje voor alle bezoekers klaar .