Scheidend voorzitter Kees de Bruin benoemd tot erelid van Ons Steenbergen

STEENBERGEN – Dinsdagavond hield ondernemersvereniging Ons Steenbergen – voorheen Retail Platform Steenbergen – online zijn jaarvergadering. Het was de vergadering waarin voorzitter Kees de Bruin aftrad. Hij heeft in twee perioden – een van tien jaar en een van zeven jaar – het voorzitterschap bekleed. Vanwege zijn grote verdiensten voor de ondernemers in het stadshart werd Kees de Bruin benoemd tot erelid van Ons Steenbergen.

Tijdens de vergadering kreeg de scheidend voorzitter alle lof toegezwaaid. Zijn jarenlange inzet en de wijze waarop hij bestuurde werd geroemd. Onder meer door zijn opvolger ad interim Kristien Aerts die hem ‘een kei in het behartigen van de retailersbelangen’ noemde en ‘het gezicht van de retailers’. “Je ziet alles, je hoort alles en je weet alles. In de afgelopen jaren is er ook het nodige gerealiseerd en is de vereniging geprofessionaliseerd”. Kristien Aerts had voor Kees de Bruin een sculptuur in petto dat zijn rol als grote verbinder uitbeeldt.

In de ledeneditie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 16 april staat hierover een uitgebreid artikel met meer informatie.
Word nu lid en ontvang deze editie alsnog!