SC Welberg zoekt dames voor tweede elftal

WELBERG – Het gaat niet alleen in Nederland goed met het damesvoetbal, ook Sc Welberg boekt op dit terrein succes. Het dameselftal staat op een keurige tweede plaats in de 4e klasse zondag en de vereniging maakt een grote groei door vanwege de aanwas bij het meisjesvoetbal. Toch zou de sportclub er graag nog een tweede dames elftal bij hebben. Belangstellenden worden daarom opgeroepen zich te melden.

“We zijn er trots op dat wij zoveel meisjes uit de gemeente Steenbergen onder onze gelederen mogen rekenen. Dus op dat onderdeel is goede belangstelling. Een tweede dames elftal blijft echter een grote wens”, zo laat Stephan Jonk namens zijn club weten.

Hij roept belangstellenden op om contact op te nemen. Dat kan bijvoorbeeld door eens naar het sportpark van Sc Welberg aan de Hoogstraat te komen of door een mailtje te sturen naar: stephanjonk@msn.com. “Sinds dit seizoen hebben de dames de beschikking over twee fanatieke trainers en twee leiders. Zij kunnen de voetballende dames uitstekend begeleiden. Met twee elftallen kunnen we doorgroeien naar een stabiele derde klasser”.