Sc Welberg op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

WELBERG – Huidig trainer van Sc Welberg 1 Toon Machielse verlaat de club aan het einde van dit seizoen. Dat hebben bestuur en trainer na goed overleg besloten. Het bestuur van Sc Welberg geeft aan dat ze de afgelopen drie seizoenen met deze oefenmeester als prettig hebben ervaren en gaat opzoek naar een opvolger.

De in Dinteloord wonende Magielse verruilde in 2019 Lepelstraatse Boys voor Sc Welberg. Hij volgde destijds Arie Pouwe op. Het 1e elftal speelde toen nog in de zondag 5e klasse.

Verjonging van de selectie

Onder Magielse maakte de club in seizoen 2020-2021 de overstap van het zondag naar het zaterdag voetbal, er werd toen ook voor een groot deel een nieuwe jonge selectie samengesteld. Op dit moment komt het 1e elftal van Welberg uit in de zaterdag 4e klasse C.

Profielschets

“Op de website van sc Welberg komt een profielschets te staan voor de trainer waarnaar de club op zoek gaat. Eventuele gegadigden kunnen zich op voorhand ook zelf melden door contact met de vereniging op te nemen via secretaris@scwelberg.nl”, zo laat bestuurslid Jesse de Decker weten.

Foto: In januari 2019 schudde Toon Machielse de voorzittershand nadat hij het contract met sc Welberg had ondertekend.