SC Welberg MO15-1 ongeslagen kampioen

Afgelopen zaterdag werden de laatste wedstrijden gespeeld voor de start van de winterstop. Zoals gebruikelijk worden de jeugdcompetities eind december afgesloten. De teams staan dan in februari een nieuwe competitie met nieuwe tegenstanders te wachten.
De meiden van SC Welberg MO15-1 mogen zich in ieder geval winterkampioen noemen, met een 7-0 zege tegen NOAD’67 MO15-1 werd het kampioenschap definitief veiliggesteld.

Een dik verdiende bekroning op een mooie competitie, de meiden werden ongeslagen kampioen. Het team behaalde een aantal forse overwinningen, zo werd er met 15-2 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Halsteren, en uit bij DGBC stapte de meiden met een 2-7 overwinning van het veld af. Alleen tegen runner-up NSV MO15-1 ontsnapte Welberg aan een nederlaag, maar zoals een echte kampioen werd er met een beetje geluk toch een gelijkspel uit het vuur gesleept.

‘Hecht vriendinnenelftal’

Trainster Natasja Nelen is trots op haar team, ‘’De meiden zijn in de loop der tijd een echt vriendinnenelftal geworden, ze hebben het kampioenschap dik verdiend!’’ aldus Nelen.
Jesse de Decker, bestuurslid Jeugdzaken bij SC Welberg is eveneens trots: ‘’Het team speelt al een aantal jaren bij elkaar en is daardoor inmiddels een hecht meidenelftal. Dit is op het veld dan ook echt terug te zien. Ze hebben door hard te werken voor elkaar mooie overwinningen behaald, mede daardoor mogen ze zich terecht kampioen noemen, iets om echt trots op te zijn!’’.

Winterstop

De winterstop is inmiddels van start gegaan, omdat het kabinet afgelopen weekend een lockdown met verscherpte maatregelen heeft afgekondigd is het nog onzeker wanneer de eerste wedstrijden weer gespeeld gaan worden.

Het Algemeen Bestuur van SC Welberg wenst een ieder voor nu fijne feestdagen, en hoopt iedereen gezond weer terug te zien na de jaarwisseling om dan weer een sportief voetbaljaar op te kunnen starten.

[ door Jesse de Decker ]