Sardonos neemt exploitatie Arcadia over van Dely’s

STEENBERGEN – Stephan en Jenny Ardon van Sardonos Promoties nemen per 1 januari aanstaande de exploitatie van de horeca over op landgoed Arcadia aan de Afgeslechtedijk, waar Wim en Wilca van Vliet van Dely’s Partyservice de afgelopen tien jaar de meest uiteenlopende feesten en (culturele) activiteiten verzorgden.

Het echtpaar Ardon is met de gemeente in gesprek over de toekomstige bestemming van het prachtige landgoed, om Arcadia te kunnen ontwikkelen tot een mooi recreatiebedrijf. De nieuwe uitbaters zijn hun plannen op dit gebied momenteel aan het uitwerken, zij hopen hieromtrent spoedig meer informatie naar buiten te kunnen brengen.

Wim en Wilca van Vliet blijven Sardonos Promoties de komende tijd nog regelmatig ondersteunen bij activiteiten die op het landgoed worden gehouden. Arcadia is daarnaast onder meer een gewilde trouwlocatie, maar er vinden bijvoorbeeld ook bedrijfsfeesten en condoleances plaats.

De eigenaren van Dely’s kwamen er eind 2005 terecht, toen zij gevraagd werden om op het landgoed van de familie Meesters een kerstdiner te verzorgen. Wim en Wilca van Vliet gaan hun carrière als zelfstandig ondernemers nu dus afbouwen.

Zij begonnen in 1981 voor zichzelf met een cafetaria in Bergen op Zoom. In 1986 openden het stel broodjesbar Marktzicht in Steenbergen, in 1998 maakten zij van de vroegere snackbar Ons Nees (hoek Kaaistraat/Elleboog) een brasserie, Dely’s genaamd, die in 2007 werd overgenomen door Puur. 

Foto: www.arcadiasteenbergen.nl