Santa Run Dinteloord: Kerstmuts op en gaan voor Kika!

DINTELOORD – Ruim 80 helden vermande zichzelf afgelopen vrijdagavond en verlieten huis en haard om zich onder ongure weersomstandigheden naar het winkelhart van Dinteloord te begeven. Dit alles om mee te lopen met de door WillUFysio georganiseerde Santa Run ten bate van KIKA.

Uit de behoefte een feel-good-evenement te organiseren dat gekoppeld is aan een goed doel, nam William Luijks het initiatief om voor de eerste keer deze Santa Run te organiseren. In samenwerking met Winter Tour Dinteloord, riep de eigenaar van Fysiotherapiepraktijk WillUFysio kinderen en volwassenen op om mee te lopen voor dit bijzonder goede doel.

Vrijwillige bijdrage

Alhoewel de inschrijving voor run gratis was, werd de deelnemers gevraagd een vrijwillige bijdrage voor KIKA te doneren. Na het inschrijven, kreeg iedere renner een gratis kerstmuts aangeboden. Na een gedegen warming-up, klonk om 19:00 uur het eerste startsein voor de kinderen die zich, getooid met kerstmuts, over een afstand van 800 meter door het winkelgebied van Dinteloord snelden. Hierna volgden de volwassenen die, eveneens met kerstmuts op, in razend tempo een afstand van 2400 meter moesten zien te overbruggen.

Trots op inzet

Met de teller op € 1500,- bedankt WillUFysio iedereen aan het einde van de avond via Facebook voor een succesvol verlopen Santa Run en meldt trots te zijn op de inzet van deze toppers. Wie zonder te lopen toch nog een bijdrage wil leveren aan KIKA, is van harte welkom om alsnog in de praktijk aan de Westerstraat 58 te komen doneren.

Door Mascha Diaz