Samenwerking Heijmans Wijnen met De Kaai en De Sterke Duvel

STEENBERGEN / NIEUW-VOSSEMEER – In nauwe samenwerking organiseren brasserie De Kaai en Dorpsherberg De Sterke Duvel samen met Heijmans Wijnen speciale Wijn & Spijs avonden. De eerste daarvan is op donderdag 16 maart in De Kaai, Dorpsherberg De Sterke Duvel heeft 1 april – en dat is geen grap – hiervoor gereserveerd.

Bij het Wijn & Spijs arrangement in De Kaai wordt deelnemers een 6 gangendiner voorgeschoteld, met voorafgaand een amuse en een champagne aperitief. Bij elke gang wordt een passende wijn geserveerd en Register Vinoloog Jelle Heijmans geeft tussen de gerechten door een uitgebreide toelichting op de wijnen. Samen met de chef-kok van De Kaai heeft Heijmans overigens het menu samengesteld om te komen tot een perfecte afstemming.

“We starten de avond met champagne, gevolgd door witte wijn uit Noord Europa en rode wijnen uit Italië. Ook zal een heerlijke dessertwijn niet ontbreken”, aldus Jelle Heijmans.

De Wijn & Spijs start op 16 maart om 18:00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan bij De Kaai.

Reeds bekende thema avonden

De samenwerking van De Sterke Duvel en Heijmans Wijnen heeft een al wat langere geschiedenis. Hier wordt al geruime tijd gewerkt met goed bezochte thema avonden. Serina Hoogheim van de Dorpsherberg geeft aan dat de Wijn & Spijs in Nieuw-Vossemeer – op 1 april – zal bestaan uit een 5 gangen all-in diner. Ook hier zijn alle wijnen bijpassend en geeft Vinoloog Heijmans een uitgebreide toelichting. Reserveren dient te gebeuren bij de dorpsherberg. De avond begint hier om 18.30 uur met een inloop waarbij champagne geschonken wordt.