Samen leven Steenbergen verhuisde naar bibliotheek

STEENBERGEN – De ‘Samen Leven Inloop Steenbergen’ is verhuisd van de eerdere locatie in het Kringloopcentrum aan de Westdam naar de bibliotheek in de Blauwstraat. De Samen Leven Inloop is bedoeld voor mensen die graag andere inwoners van Steenbergen willen ontmoeten of die gewoon behoefte hebben om er een kopje koffie of thee te drinken.

In Steenbergen wordt de inloop bemenst door Rian Luijten en Trifa Zangana. Dit tweetal nodigt iedereen uit om de Samen Leven Inloop te bezoeken. Deze inloop is iedere woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur. Vanaf nu dus in de bibliotheek. Aan de inloop zijn geen kosten verbonden.
Samen Leven Inloop is een initiatief van de Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant die dat samen doet met partners uit zorg- en welzijn in de regio. De gemeente Steenbergen verleent subsidie aan dit initiatief. Het team van Samen Leven Inloop bestaat uit ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, kwartiermakers en andere talentvolle burgers.

Wie vragen heeft kan contact opnemen met Rian Luijten via e-mail r.luijten-vanderwegen@ggzwnb.nl of telefonisch via Trifa Zangana, 06 10 007 496. Een mailtje sturen naar participatie@ggzwnb.nl kan ook.