Samen in de Regio organiseert ‘Meet & Greet’

REGIO – Samen in de Regio organiseert op donderdag 7 november een ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden in ‘De Zeeland’ aan de Markiezaatsweg 5 in Bergen op Zoom. Met de ontmoeting wil de organisatie dat beide partijen elkaar gemakkelijk kunnen vinden.

“Krapte op de arbeidsmarkt is overal zichtbaar. Vacatures worden niet ingevuld en jongeren vertrekken naar elders. Aan de andere kant is er een groep werkzoekenden met veel potentie die heel graag aan de slag wil. Door de werkzaamheden anders in te richten kunnen veel vacatures wel worden ingevuld. Een andere mogelijkheid is taken aan te passen zodat iemand met een speciaal talent aan de slag kan”, zo verklaart Samen in de Regio de achterliggende gedachte.
Tijdens de meet & greet  die voor werkgevers al om 12:30 uur begint wordt een presentatie van de best practices gegeven en volgt om 13:15 uur een inloop van werkzoekenden en studenten. Vervolgens worden de bezoekers gemotiveerd door een bijzondere inspirator en zijn er gespreksronden. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.
Aanmelden kan via de website van samen in de regio, vragen kunnen worden gesteld via telefoon 085 0473 011 of via info@sameninderegio.nl.