Samen in de Regio kijkt terug op geslaagde viering van het 10-jarig jubileum

DE HEEN – Zes maanden na de feitelijke jubileumdatum was het dan eindelijk zover. Samen in de Regio vierde het tienjarig bestaan met een feestelijke bijeenkomst bij Akkermans op de Heense Molen. Een divers gezelschap van genodigden uit bedrijfsleven, onderwijs, maatschappelijk veld en de drie gemeentes van de Brabantse Wal vierde het tweede lustrum mee.

De feestelijke bijeenkomst waarbij de 150 bezoekers elkaar na lange tijd weer konden ontmoeten viel goed in de smaak. Anita Karremans, directeur van Samen in de Regio, reageert enthousiast: “Dat is precies waar we het voor doen. Wij brengen de mensen bij elkaar. In het netwerk zitten zoveel kansen en inspiratie om samen te werken. Bij ons leer je elkaar kennen en creëer je voor maatschappelijke thema’s samen nieuwe ideeën en oplossingen. En vandaag vieren we een geweldig jubileumfeest!” 
Samen in de Regio had voor deze gelegenheid een cadeau voor wethouder Willy Knop, voor zijn collega Van der Beek uit Woensdrecht en voor burgemeester Petter uit Bergen op Zoom. Zij ontvingen een skyline van de Brabantse Wal. Wethouder Knop beloofde dat deze een mooi plaatsje krijgt in het gemeentehuis.

Foto: Wethouder Willy Knop (economische zaken) neemt met duidelijk genoegen de skyline van de Brabantse Wal in ontvangst tijdens de viering van het 10-jarig jubileum van Samen in de Regio.
Foto: Dick Vermaas