Samen Eten nu voortaan in Onze Stede

STEENBERGEN – Dit jaar maken de groepen ‘Samen Eten’ niet langer gebruik van de ‘Brasserie Vliethaven’ maar vinden hun gezamenlijke maaltijden en eventueel bijhorend programma in verzorgingscentrum ‘Onze Stede’ plaats. Ook de vlag waaronder dit gebeurt heeft een andere kleur: het is die van ‘WijZijn Steenbergen’ in plaats van ‘SWOS’. Donderdag 31 januari vond de eerste gezamenlijke maaltijd plaats, de volgende is op donderdag 21 februari.

“Die dag hebben we ook een ontspannend middagprogramma. Wat dit is blijft nog even een verrassing. Belangstellende senioren – waaronder ook bewoners van Onze Stede en omwonenden – kunnen gratis deelnemen aan dit middagprogramma. En als ze willen schuiven de bezoekers vervolgens aan bij de eenvoudige warme maaltijd die door onze vrijwilligers wordt bereid. Hieraan zijn dan wel kosten verbonden, we vragen een bedrag van 5,50 euro”, aldus Tonnie Joxhorst van WijZijn Steenbergen.

Zanger

Vorige week donderdag genoot een groep van 44 deelnemers ’s middags van een optreden van zanger Bart van Loon en werd de middag besloten met de gezamenlijke maaltijd. Voor 21 februari kunnen belangstellenden zich opgeven via het telefoonnummer (0167) 750 850. Het middagprogramma start die dag om 14:30 uur en duurt tot 16:00 uur, terwijl ‘Samen Eten’ tussen 17:00 en 18:30 uur plaatsvindt.

Plusbus

Bezoekers kunnen gebruik maken van de PLUSBUS die voor deze gelegenheid ook in de avonduren rijdt. Reserveren hiervoor kan elke dag tussen 9:00 en 11:00 uur via telefoonnummer (0167) 541 138.