R@velijn viert eerste lustrum

STEENBERGEN – Bij wijze van hoge uitzondering mochten de leerlingen van ’t R@velijn vanmorgen eten en drinken in de klas. De reden: het vijfjarig bestaan van de school. Vanwege dit eerste lustrum werd iedereen getrakteerd op een lekker gebakje met een blikje fruitdrank erbij.

De mijlpaal werd officieel op 22 oktober bereikt, maar toen was net de herfstvakantie begonnen. Op de eerste dag erna, werden de scholieren verrast met een traktatie, die goed in de smaak viel.

’t R@velijn heette voorheen het Mollerlyceum. Vijf jaar geleden werd de (ver)nieuwbouw aan de Molenweg gerealiseerd, op de plek waar vroeger de LTS was gevestigd. De middelbare school maakte voordien ook gebruik van de oude LHNO, op de hoek van de Molenweg en de Oudlandsestraat. Onder de nieuwe naam, maakte ’t R@velijn de afgelopen jaren – inmiddels zelfs tegen de krimp in – een enorme groei door naar maar liefst 620 leerlingen. De onderwijsinstelling geniet bovendien wijd en zijd bekendheid om haar succesvolle manier van werken.