Roparunteams bezorgen weer kerstpost

STEENBERGEN – Samenwerkende Roparunteams uit Steenbergen en omgeving verzorgen ook dit jaar weer een Kerstpostactie, waarvan de opbrengst naar de goede doelen van de Roparun gaat.

Met ingang van vandaag, maandag 7 december, t/m zaterdag 19 december (15.00 uur) staan de speciaal hiervoor bestemde brievenbussen – containers van Saver, herkenbaar aan het logo van het Steenbergse Roparunteam Door Dik & Dun – op de volgende adressen: Albert Heijn Achterberg, Jumbo, Hema, Meesters groenten&fruit en ’t Bakhuys in Steenbergen; Albert Heijn in Dinteloord; kapsalon Bij Marieke en De Vossemeren in Nieuw-Vossemeer; dorpshuis Siemburg en supermarkt COOP in Kruisland.

Wie zijn kerstpost door de Roparunteams wil laten verzorgen, hoeft geen postzegels te plakken, maar dient het totaalbedrag in een aparte envelop in de brievenbus te deponeren. De kosten bedragen 49 cent per kaart en dat scheelt 15 cent met een postzegel.

Het maximale formaat van een poststuk mag A5 bedragen, oftewel een half A4tje. De bezorging gebeurt – door leden en vrijwilligers van de samenwerkende Roparunteams – in het weekeinde vóór Kerst in de bebouwde kom van Steenbergen, Welberg, De Heen, Kruisland, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Lepelstraat, Halsteren en Bergen op Zoom. Er kan overigens niet worden bezorgd op postbusadressen.