Roparunteam Joepie zet ‘High Bike’ fietstocht op stapel

STEENBERGEN – DINTELOORD – KRUISLAND – Zaterdag 14 september kunnen fietsliefhebbers deelnemen aan de ‘High Bike’ fietstocht die het nieuwe Roparunteam Stichting Joepie heeft uitgezet. Er zijn drie opstartplaatsen, die tevens het eindpunt van de betreffende route zijn.

Het nieuwe Roparunteam ‘Stichting Joepie’ gaat voor het eerst in 2020 meedoen aan de run tussen Parijs en Rotterdam. Er worden diverse activiteiten georganiseerd door ‘Joepie’ om geld op te halen voor de Stichting Roparun die op haar beurt tal van goede doelen ondersteunt waarmee het leven van mensen met kanker zo aangenaam mogelijk kan worden gemaakt.

Drie startpunten

Een van de activiteiten is dus de ‘High Bike’fietstocht op 14 september. Tussen 10:00 en 12:00 uur kan gestart worden bij het Hervormd Centrum aan de Westvoorstraat 18 in Dinteloord, bij Verbeek Fruit & Tuinplanten aan de Afgeslechtedijk 25 in Steenbergen en bij De Commerce aan de Markt 5 te Kruisland. De startpunten zijn voor de betreffende deelnemers ook meteen de eindpunten.