Roparunteam Door Dik en Dun bezorgt weer kerstpost

STEENBERGEN – Het Steenbergse Roparunteam Door Dik & Dun doet ook dit jaar weer mee aan de kerstpostactie ten bate van de Roparun, waarvoor de organisatie de handen ineen heeft geslagen met twee collega-teams uit de regio, te weten ’t Lopend Vuurke en De Brabantse Wal.

Sinds gisteren staan er speciale brievenbussen voor de kerstpostactie bij de Jumbo, Albert Heijn, Hema en Meesters Groente & Fruit in Steenbergen; bij Albert Heijn in Dinteloord; en bij de Vossenburcht, De Vossemeren en Bij Marieke de Kapper in Nieuw-Vossemeer.

Tot en met vrijdag 20 december kan eenieder zijn kerstpost in de brievenbussen deponeren. In plaats van postzegels plakken, is het de bedoeling dat er per kaart 45 cent wordt betaald. Het totaalbedrag dient men in een aparte envelop in de brievenbus achter te laten.

Op deze manier besparen de deelnemers aan de actie zichzelf 10 cent per kaart, maar steunen zij wel voor de volle honderd procent het goede doel van de Roparun: de zorg voor mensen met kanker.

Poststukken mogen niet groter zijn dan A5 en de bezorging vindt plaats binnen de bebouwde kom van de plaatsen Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Welberg, De Heen, Lepelstraat, Halsteren en Bergen op Zoom.

Vrijwilligers van de genoemde teams zorgen ervoor dat alles in het weekeinde vóór Kerst bij de geadresseerden in de bus valt.  Voor nadere informatie: http://www.dikendunroparun.nl