Roparunteams bezorgen ook dit jaar kerstpost

STEENBERGEN – Evenals voorgaande jaren bezorgen de Roparunteams ‘Door Dik en Dun’, ’t Lopend Vuurke’ en ‘De Brabantse Wal’ kerstpost. Ze doen dit om middelen te vergaren die ten goede komen aan de doelen van de Roparun. Volgens de initiatiefnemers wordt per poststuk 32 eurocent bespaard, terwijl meteen het goede doel wordt gesteund.

Van 30 november t/m 14 december 15.00 uur staan ‘brievenbussen’ klaar (containers van Saver) op de inmiddels vertrouwde adressen. Deze zijn herkenbaar aan de logo’s van de Roparunteams Door Dik & Dun, ’t Lopend Vuurke en De Brabantse Wal. Hierin kan men de kerstkaarten posten. 
Er zijn wel wat voorwaarden voor de bezorging: De poststukken mogen maximaal het formaat A5 zijn. Er kan geen post bezorgd worden voor postbusnummers. De bezorging zal enkel binnen grenzen van genoemde plaatsen gebeuren. Bedrijven met grote hoeveelheden post voor betreffende plaatsen, kunnen contact opnemen met de betreffende teams.

Plaatsen waar bezorgd wordt

De post wordt afgestempeld als ‘Roparun-post’. Leden en vrijwilligers van de organiserende Roparunteams bezorgen alle kerstpost in het weekend voor de kerstdagen in Bergen op Zoom, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen, Welberg, De Heen, Kruisland, Lepelstraat en Halsteren. 
Voor meer informatie zie ook de websites van de bezorgende Roparunteams www.runningteamdebrabantsewal.com, www.lopendvuurke.nl en www.dikendunroparun.nl

De brievenbussen in de gemeente Steenbergen

Voor wat betreft de gemeente Steenbergen staan de brievenbussen: in Steenbergen bij Albert Heijn, Jumbo en Hema, in Dinteloord bij Albert Heijn, in Nieuw-Vossemeer bij Kapsalon Bij Marieke en De Vossemeren en in Kruisland bij Supermarkt Coöp