Rogier Pluymers speelt op het 33e Accordeonfestival in Kruisland

KRUISLAND – Zondag 23 september organiseert de 80-jarige Dré Koens voor de 33e maal op rij het jaarlijkse accordeonfestival. Dat gebeurt ook nu weer in zaal Koch waar tal van professionele en amateur accordeonisten hun muzikale kwaliteiten laten horen. Ook dit jaar zullen muziektalenten present zijn, waaronder topaccordeonist Rogier Pluymers uit België.

En er komen twee jonge bijzondere talenten op het podium: de tienjarige Jamiro, die bekendheid verwierf van Holland’s Got Talent en de 22-jarige Leander Kovac uit het Belgische Lummen.
Er is een breed programma opgezet, dat er voor zorgt dat het festival bezocht wordt door een fors aantal belangstellenden. Tijdens de middag is er gelegenheid om een dansje te maken op de vrolijke accordeonmuziek van de deelnemende muzikanten. Maar er wordt ook luistermuziek gebracht door de virtuozen op de accordeon. Het festival start om 12:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Toegang is geheel gratis. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Dré Koens. Zijn telefoonnummer is (0167) 532 668 of 06 57 047 422.