Reunie voor vv Steenbergen 1 uit de jaren 1985-1995

STEENBERGEN – In de kantine van het sportpark aan de Seringenlaan worden zaterdag 8 november zonder enige twijfel veel herinneringen opgehaald, anekdotes verteld en oude vriendschappen nieuw leven ingeblazen. Die avond is er namelijk een reünie voor iedereen die in de jaren 1985-1995 betrokken was bij het eerste elftal van vv Steenbergen.

Jean-Paul de Groot en Adrie Bruynseels hebben hiertoe het initiatief genomen. Zij kozen doelbewust voor de genoemde periode, die als een bijzondere tijd in de clubgeschiedenis geldt.

Op veld 1 (inmiddels voorzien van kunstgras) kwam toen een lichtinstallatie, het hoofdveld kreeg z’n tribune en ook sportief gezien ging het de vereniging voor de wind, met een kampioenschap in de vierde klasse en promotie naar de tweede klasse. En niet te vergeten de jubileumwedstrijd tussen Steenbergen en Feyenoord, die op 3 juni 1993 werd gespeeld ter markering van het 60-jarig bestaan van de Blauwwitten.

Volgens de organisatoren vierden gezelligheid en samenwerking tussen bestuursleden, sponsoren, supporters, vrijwilligers, spelers en begeleiders in al die jaren hoogtij. Redenen genoeg dus om weer eens bij elkaar te komen, bij te kletsen en zowel foto’s als films van toen te bekijken.

Zoveel mogelijk potentiële reüniegangers zijn persoonlijk uitgenodigd, maar om niemand te vergeten bij deze nog een oproep. Aanmelden kan tot 4 november bij Jean-Paul de Groot: jeanpaul.degroot@home.nl

De kosten bedragen 15 euro p.p. en ook partners zijn welkom.

Foto: Het eerste elftal van vv Steenbergen speelde op 3 juni 1993, ter gelegenheid van de viering van het 60-jarig bestaan van de club, een erewedstrijd tegen Feyenoord. Een publiekstrekker van jewelste, omdat de Rotterdammers vijf dagen eerder landskampioen waren geworden.