Retro Rock Night met rockbands, koor en dweilorkest

STEENBERGEN – Klassiekers uit de jaren ’60, ’70 en ’80 voeren zaterdag 21 november de boventoon tijdens de tweede editie van de Retro Rock Night die dan op initiatief van de Stichting Live Music Steenbergen wordt gehouden bij De Fles.

Er is een avondvullend programma op poten gezet, waarbij zowel op de oorspronkelijke manier als op verrassende wijze hits van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, Tina Turner, Elvis Presley, Status Quo, Creedence Clearwater Revival e.d. de revue zullen passeren.

Alle rock-classics worden ten gehore gebracht door dweilband De Primurkus, popkoor The Sparrows, de rockbands Overload en Zero Friction, én een surprise-act. Om het allemaal nog specialer te maken, zullen enkele nummers door verschillende deelnemers samen worden vertolkt. ‘Een uniek evenement voor Steenbergen en misschien wel voor heel Nederland’, stelt de organisatie.

Gastheer van de Retro Rock Night is Mario von Bannisseth, in de plaatselijke muziekscene zeker geen onbekende zeker geen onbekende, die het publiek door het (strakke) programma heen gaat begeleiden.

Aanvang 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur, en de toegang is gratis.