Reprise Carmina Burana van Sasso Montanari

STEENBERGEN/HALSTEREN – Het Steenbergse kamerkoor Sasso Montanari voert op zondag 17 april de Carmina Burana uit in de Halsterse Martinuskerk. Dit ‘liefdesconcert’ is een herhaling, op veler verzoek, van het optreden dat in november 2015 werd gegeven in de NH Kerk in Steenbergen, maar nu wordt er tevens een goed doel mee gesteund.

Voor de gelegenheid wordt het koor uitgebreid met gastzangers van koren uit de regio en voor de muzikale begeleiding wordt samengewerkt met enkele docenten van het CKB en leden van muziekvereniging Volharding uit Steenbergen.

Met de uitvoering van dit meesterwerk van de Duitse componist Carl Orff – voor iedereen toegankelijke klassieke muziek – wil Sasso Montanari bovendien een goed doel steunen. Te weten de verhuizing van zorgboerderij Zarah’s Hoeve naar het terrein van zorgboerderij De Ruige Velden in Lepelstraat.

Bedrijven en particulieren kunnen, als zij hieraan een financiële bijdragen willen leveren, een all-in arrangement boeken voor een diner na afloop bij restaurant Het Oude Raadhuis in Halsteren.

Kaarten voor het concert kosten 15 euro per stuk, voor de combinatie met een driegangenmenu wordt 55 euro p.p. gevraagd (exclusief consumpties). Voor nadere informatie en reserveringen: www.kamerkoor-sassomontanari, of Mart van Aalst: m.aalst@planet.nl