René Kerstens vertrekt bij Rabobank Zuidwest-Brabant en wordt directievoorzitter bij Drechtsteden

STEENBERGEN – René Kerstens vertrekt als directeur Bedrijven van Rabobank Zuidwest-Brabant. Hij is per 1 september 2017 benoemd tot directievoorzitter van Rabobank Drechtsteden.

René Kerstens is 25 jaar in dienst bij de Rabobankorganisatie en is sinds 2011 directeur Bedrijven bij Zuidwest-Brabant. Hij heeft in zijn loopbaan bij de Rabobank  in verschillende functies binnen het zakelijke domein zijn sporen verdiend. Hoewel zijn huidige collega’s hem deze promotie van harte gunnen wordt zijn vertrek zeker betreurd.

‘We gaan een fijne, deskundige en loyale collega missen die in al zijn doen en laten het klantbelang voorop heeft gesteld. We wensen hem veel succes in Drechtsteden’, aldus Ed Vreman, directievoorzitter van Rabobank Zuidwest-Brabant.

Weemoed

René Kerstens verlaat de bank met weemoed, maar heeft zin in zijn nieuwe baan: ‘Het voelt niet eenvoudig om afscheid te nemen van deze sterke en stabiele bank en de vele markt- en klantrelaties in Zuidwest-Brabant, maar ik kijk uit naar deze mooie uitdaging bij Rabobank Drechtsteden.’

Op de invulling van zijn vertrek beraadt Rabobank Zuidwest-Brabant zich nog.