Reis naar de Ardennen op het KBO-programma

STEENBERGEN – In september organiseert KBO afdeling Steenbergen een vijfdaagse reis naar de Ardennen. Hiervoor kunnen belangstellenden zich aanmelden. Dat kunnen ook niet-leden zijn. Overigens krijgen KBO-leden een korting op de reisprijs. De reis gaat per luxe touringcar met opstapplaatsen in Steenbergen en in Dinteloord. Er zijn vier overnachtingen op basis van halfpension in het ‘Hotel de la Poste’ in Bouillon. Entreegelden en een driegangen diner op de terugreis zijn in de prijs inbegrepen. Die bedraagt voor leden 476 euro per persoon en voor niet-leden 491 euro.

Boottocht

Op de heenweg wordt een boottocht gemaakt, onder meer over het ‘Hellend Vlak van Ronquières’ en door de scheepslift van Strépy-Thieu. De andere dagen worden bezoeken gebracht aan de Abdij van Orval, het kasteel van Bouillon, Reims en de Champagnestreek met het beroemde champagnehuis Pommery, de grotten òf het wildpark in Han en Dinant met de Abdij van Leffe.
Op de terugreis wordt de Citadel van Namen bezocht. De reis wordt afgesloten met een 3-gangen-diner. Aanmelden kan vóór 15 juni via Coby de Bruijn, tel. (0167) 566 365 of Helma van Oers, tel. (0167) 563 588. Mocht de reis vanwege coronamaatregelen geen doorgang kunnen vinden, dan ontvangen de aanmelders hun geld terug.