Regen geen spelbreker bij tweede editie scholentennistoernooi

STEENBERGEN – Helemaal droog bleef het niet, maar ook de zon liet zich gelukkig nog van haar beste kant zien, vanmiddag tijdens de tweede editie van het tennistoernooi voor kinderen van de basisscholen in Steenbergen, Welberg en De Heen.

Op de banen van TVS aan de Wipstraat meldden zich 25 jonge tennisliefhebbers voor het toernooi waarvan de organisatie berustte bij de sportcoaches van de gemeente Steenbergen. De deelnemertjes werden naar leeftijd en sterkte verdeeld over drie categorieën.

In de hoogste klasse ging de eindzege naar Alec Sayers. Rens Cooijmans en Marcel Versaire eindigden respectievelijk als tweede en derde. Op de halve baan legde Pim Huijgens beslag op de overwinning, de nummers twee en drie in deze categorie waren Tijn van Broekhoven en Lucas van Geloven.

Kyle Zantboer was de beste op de mini-baan, hij zegevierde voor Li-fen Verstappen en Floor Wensink. Behalve met de tenniswedstrijden konden de kinderen, die momenteel genieten van hun Herfstvakantie, zich ook vermaken op een springkussen en met een potje tafeltennis. Iedereen had het uistekend naar z'n zin.