Recordbedrag toernooi Lattentrappers voor goede doel

DINTELOORD – Voor de vijfde maal organiseerde zaalvoetbalvereniging FC De Lattentrappers dit weekend haar befaamde 24 uurstoernooi in sporthal de Buitelstee. Van vrijdag tot zaterdag 20 uur trokken de spelers van het Dinteloordse zaalvoetbalteam ten strijde tegen vierentwintig andere teams.

Zoals elk jaar werd met het 24 uurstoernooi geld ingezameld voor het goede doel. Dit jaar waren dat er zelfs vier, te weten Rustpunt in Beweging, Theaterschool Myra Ceti, Educura en Stichting Cavent. Zoals de traditie betaamt, werd ook dit jaar de opbrengst hoger dan het voorgaande jaar, met als climax dit jaar het legendarische bedrag van €7683,16.

Lustrum

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van de Lattentrappers werden tal van randactiviteiten georganiseerd. Zo werd op vrijdagavond muziek verzorgd door coverband ‘Fonzies Triumph’. En voor diegenen die in de nachtelijke uurtjes door wilden feesten was er een Silent Disco. Om de vermoeide spieren na een nacht voetballen wat losser te maken, werd om zes uur ’s ochtends een yogasessie verzorgd.

SLOS

Na het succes van vorig jaar was ook dit keer ‘Studio FCLT’, de televisiezender van FC Lattentrappers, weer van de partij. Vanuit de ‘studio’ werd er 24 uur lang live verslag gedaan van het zaalvoetbaltoernooi. Dankzij de nodige professionele hulp slaagden de Lattentrappers erin om de uitzendingen via een livestreamverbinding tot in de huiskamers te brengen.

Foto Stanley van Aken©KijkopSteenbergen