Reconstructie N257 begonnen

STEENBERGEN – De reconstructie van de N257 door Steenbergen is gisteren van start gegaan. Als eerste worden de Franseweg en de kruising hiervan met de Molenweg/Burgemeester Van Loonstraat onder handen genomen.

In verband met de werkzaamheden is de Franseweg drie weken afgesloten voor doorgaand verkeer, dat met borden wordt omgeleid via de A4 en de N259.

Voor bestemmingsverkeer, zoals aanwonenden, blijft de Franseweg toegankelijk tot aan het voornoemde kruispunt, dat helemaal op de schop gaat.

Van zaterdag 25 juli eind van de dag tot en met zondag 26 juli middernacht geldt bovendien een volledige afsluiting, zodat de laatste deklaag en de markering kunnen worden aangebracht. Vervolgens gaat dit gedeelte van de N257 weer open voor alle verkeer, dat dan met een bocht de Molenweg in draait. Aansluitend begint de herinrichting van de Burgemeester Van Loonstraat, daarna komen de Kade en de Zeelandweg Oost aan de beurt.

Tijdens de reconstructie van de N257 komen de bushaltes aan de Franseweg en op het busstation te vervallen. Passagiers kunnen hun normale routes volgen door de bus te nemen bij de haltes aan de Molenweg.