Recital Borsboom en Pavlous in Salon Dell’Arte

KRUISLAND – In het Nieuwe Jaar opent de Salon Dell’Arte aan de Roosendaalseweg 24 te Kruisland op zondag 14 januari aanstaande met een recital van pianist Tobias Borsboom en countertenor Mattías Pavlous. Beide heren zijn jong en buitengewoon getalenteerd. De recital heeft de titel “Op het Wanderers pad” meegekregen. Er worden liederen en pianomuziek rondom Schubert gebracht.

De Grieks/Nederlandse countertenor Mattias Pavlous is geboren op Rhodos. Hij studeerde bij Christina Giannakopoulou en Aris Christofellis aan het Kodály Conservatorium in Athene. Hier ontving deze zanger een eerste prijs voor zijn solo diploma. In 2012-2013 was hij lid van de Operastudio Vlaanderen in Gent. Vervolgens heeft hij met een Alexander S. Onassis Foundation beurs met Michael Chance, Jill Feldman, Peter Kooy en Rita Dams repertoire voor zijn Master in Oude muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd.

Talentvol

Tobias Borsboom is een van Nederlands bekendste jonge pianisten van dit moment. Bekendheid verwierf hij met een dubbele nominatie voor de Dutch Classical Talent Award. Deze award werd hem in 2015 uitgereikt. Met violist en duopartner Piotr Jasiurkowski won hij de publieksprijs. Ook toerde Borsboom als solist in Gershwins Pianoconcert in F met het Nederlands Studenten Orkest en recent met zijn soloprogramma 'Wanderer' in Polen en Indonesië.

Vooraf reserveren

Kaarten – à 15 euro – voor het recital dienen te worden gereserveerd. Bij voorkeur via e-mail: salon@stichtingdellarte.nl, maar telefonisch kan ook: (0167) 536012 of via 06-29108410. Het concert begint om 14:30 uur, bezoekers zijn welkom vanaf 14:00 uur. Afrekenen van de kaarten dient vooraf te gebeuren via Rabobank op het rekeningnummer van de Stichting Dell’Arte: NL23 RABO 0117 8700 64 onder vermelding ‘Concert 14 januari 2018’.