Rabobank West-Brabant Noord, Surplus en Woonkwartier nu onder één dak in Dinteloord

DINTELOORD – Vanaf heden zijn de kantoren van Rabobank West-Brabant Noord en Surplus ook gevestigd in het servicekantoor van woningstichting Woonkwartier (voormalige Woningstichting Dinteloord) aan het Raadhuisplein.

Medewerkers van de drie organisaties zijn op vaste tijden in de kern Dinteloord aanwezig voor persoonlijke vragen en adviesgesprekken. De drie organisaties hebben hun krachten gebundeld om de dienstverlening in Dinteloord intact te houden en dus kostentechnisch verantwoord door de kantoorfaciliteiten efficiënt te benutten.

Openingstijden Rabobank West-Brabant Noord

Medewerkers van Rabobank West-Brabant Noord zijn vanaf 1 juli 2017 op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 11.00 uur aanwezig tijdens inloopspreekuren. Voor klanten die niet in de gelegenheid zijn om tijdens de openingstijden het servicekantoor te bezoeken, blijft de mogelijkheid bestaan om een afspraak met een adviseur aan huis te maken. De geldautomaat en sealbag van Rabobank verhuist niet en blijft op de huidige locatie aan de Westvoorstraat.

Openingstijden Surplus

Het team Thuiszorg en wijkzuster Sheela Punt houden kantoor in Dinteloord. Wie vragen heeft over welzijn, zorg en wonen kan bij de wijkzuster terecht. Zij is aanwezig op maandagmiddag en donderdagmiddag.  Telefonisch bereikbaar via 0168 – 33 18 26 of per email: info@wijkzustergroep.nl.

Openingstijden Woonkwartier

Woonkwartier is voor vragen en persoonlijk advies aan huurders, omwonenden en samenwerkingspartners in het kantoor bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 11.00 uur klaar. Uiteraard is Woonkwartier ook telefonisch of per mail bereikbaar en kunnen huurders terecht op de vestiging in Zevenbergen.