Quiz voor senioren op komst

STEENBERGEN – Zaterdag 22 september wordt in ontmoetingscentrum ’t Cromwiel de vierde quiz op rij georganiseerd voor inwoners van de gemeente Steenbergen die in de leeftijd van 50 jaar of ouder zijn. Inschrijven voor de quiz kan vanaf heden, de inschrijving sluit op zaterdag 15 september.

Deze quiz bevat vragen die de genoemde doelgroep zeker zullen aanspreken. Er komen acht onderwerpen aan de orde in eenzelfde aantal rondes: sport, dieren, gezegdes, CCCC, Geloof, Nederlandse taal, school en cabaret. Er wordt gestreden in groepen van 4 personen en er is een maximum aan het aantal deelnemers van 80. Deelname voor leden van KBO Steenbergen is gratis, niet-leden betalen 4 euro entreegeld, waar overigens wel een consumptie bij is inbegrepen.

Kennis en een leuke middag

Deze vierde quiz komt in de plaats van de quiz die aanvankelijk in april gepland was, maar wegens omstandigheden geen doorgang kon vinden. Er is voor een zaterdag gekozen om ook de nog werkenden een kans te geven op deelname. Het doel van de quiz is dan wel om de kennis te testen, maar bovenal om de deelnemers een bijzonder plezierige middag te bezorgen. Veel van de vragen komen als meerkeuze, waarbij het juiste antwoord moet worden gekozen. Ook individuen of groepjes van minder dan vier personen kunnen zich opgeven, de organisatie vult teams aan.

Aanmelden

Opgave kan via Van Brabantstraat 46, telefoon 850 291, via Wijngaarden Bolwerk 45, telefoon 563 567 of via Burg. Van Loonstraat 137, telefoon 563 547. Een mailberichtje sturen naar Paul Kil via p.kil@home.nl kan ook. Wel altijd naam en adres vermelden. Ook personen die zich in april hebben aangemeld worden verzocht om zich opnieuw op te geven.