zaterdag 23 maart 2019, 11:00

Puntendeling bij Welberg- Neerlandia 31: 3-3

WELBERG - Met de wind op kop startte Welberg afgelopen zondag de wedstrijd tegen het lager op de ranglijst staande Neerlandia. In het eerste kwartier is Welberg de betere partij.

Neerlandia komt als eerste op voorsprong. Dennis Luijks scoort het eerste tegendoelpunt. Via een penalty komt Neerlandia vervolgens op een 1-2 voorsprong. Dat wordt ook de ruststand. De tweede helft is vijf minuten oud als Eric van Minderhout zijn ploeg op gelijke stand brengt. In de 72e minuut scoort Mitch Krens de 3-2 en wanneer de Welbergenaren denken dat ze de winst in de zak hebben worden ze verrast door Neerlandia. Het wordt 3-3 en dat is tevens de eindstand.

Morgen, zondag 24 maart 2019, speelt Sc Welberg 1 uit tegen SVC in Standdaarbuiten, aanvang 14.30 uur. Een wedstrijd die gezien de ranglijst met minimaal een gelijkspel afgesloten zou moeten kunnen worden.

Door: Ad Bogers