Publiek geniet van show OBJB

STEENBERGEN – Smartlappenkoor Oud Bruin en Jong Belegen wist het 100-koppige publiek bij De Joosse gisteravond uitstekend te vermaken met de special ‘Een rondje Nederland’. Voor de tweede uitvoering van vanavond zijn zo’n 130 kaarten verkocht.

Voor het eerst onder leiding van de nieuwe dirigent Steph Oerlemans, die zelf ook nog een trompetsolo ten beste gaf, trakteerde OBJB de toehoorders op bekende Nederlandstalige hits uit heden en verleden, zoals natuurlijk ‘Ik hou van Holland’ en ‘Aan de kust’ van Bløf, maar ook de plaatselijke evergreen ‘Oh Strienestad’ en meezingers als ‘De Vlieger’ van André Hazes, ‘Oh oh Den Haag’, ‘Als Brabander ben ik geboren’ en ‘Er wonen twee motten in m’n ouwe jas’ van Dorus passeerden de revue. Sandra Houtepen praatte het programma aan elkaar.

Met een hapje en een drankje erbij kwamen de gasten helemaal niks tekort. De sfeer was opperbest en uit het veelvuldige applaus bleek grote waardering voor deze show van het smartlappenkoor, dat vanavond vanaf  20.00 uur voor de tweede maal het 'rondje Nederland' maakt.

Foto's Linda Meijer©KijkopSteenbergen.nl