Protestantse gemeente heeft kick off als start van acties

NIEUW-VOSSEMEER – De Protestantse gemeente Halsteren en Nieuw Vossemeer heeft vorig jaar met twee teams meegelopen in de zogeheten ‘Samenloop voor Hoop’. Ook dit jaar zijn er plannen om aan deze Walk for Hope deel te nemen. Voorafgaand hieraan wil de gemeente diverse activiteiten organiseren om daarmee geld bij elkaar te brengen voor het KWF, het doel waarvoor de Samenloop wordt georganiseerd. Deze acties starten met een kick-off aanstaande zondagmiddag 23 april a.s. om 14.30 in de Martinuskerk in Halsteren.

Daarbij komt het koor ‘Zingen voor je Leven’ uit Roosendaal enkele nummers zingen. Dit koor bestaat uit 15 leden, die allemaal persoonlijk met de ziekte kanker zijn geconfronteerd. Vervolgens zal een arts-onderzoeker van het Erasmus Medisch Centrum vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in het onderzoek naar en de behandeling van kanker.

Inschrijven mogelijk

Tijdens de pauze is er koffie en thee met wat lekkers en kan men zich inschrijven als lid van Walk for Hope. Ook worden er foto’s vertoond van een eerder gehouden Samenloop. Na de pauze worden er gedichten en een persoonlijk verhaal ten gehore gebracht, afgewisseld met duetten op de cello door Daphne Peelen en Cornelie KleinJan.

Na afloop is er gelegenheid na te praten onder het genot van een glas wijn of fris.

De toegang is gratis: voor de consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd voor het goede doel. De organisatoren nodigen alle belangstellenden van harte uit en hopen op een grote opkomst.