Promotiecampagne Kijk Binnen Bij Bedrijven op stapel

STEENBERGEN – BERGEN OP ZOOM – In de week van maandag 1 april tot en met zaterdag 6 april organiseren netwerkorganisatie ‘Samen in de Regio’ en ‘WSP Werkcentrum Brabantse Wal’ de eerste editie van ‘Kijk Binnen Bij Bedrijven’ (KBBB).

Hierbij kunnen bedrijven en organisaties in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht aansluiten en hun deuren open zetten voor werkzoekenden of zoekenden naar een stageplek, leerplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Inschrijven voor deze promotiecampagne kan via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl. Inschrijven kan tot en met 28 februari.

Vrijblijvende indruk

Bezoekers kunnen tijdens deze week vrijblijvend kennismaken bij een of meerdere deelnemers. Deze verzorgen een presentatie, een rondleiding of een workshop. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een een-op-een kennismaking.
Deelnemende bedrijven en organisaties profiteren van de promotiecampagne die de organisatoren opzetten in de drie Brabantse Wal gemeenten. Na inschrijving ontvangen ze advies over een goede aanpak op hun locatie.