Prikbus komt terug: vaccinatie zonder afspraak mogelijk

STEENBERGEN – Morgen en overmorgen, maandag 20 en dinsdag 21 september, komt de Prikbus voor een tweede maal naar Steenbergen. Op het terrein bij Stella Maris kunnen inwoners van de gemeente Steenbergen in de Prikbus van de GGD terecht voor een prikje tegen corona zonder afspraak.

Alle inwoners van 12 jaar of ouder die een vrijwillige vaccinatie willen van Janssen of Pfizer is welkom. Er hoeft dus geen afspraak te worden gemaakt. Een legitimatiebewijs is verplicht. Ook met vragen over het vaccineren kunnen inwoners terecht in de Prikbus terecht bij een arts of verpleegkundige van de GGD. Inwoners die reeds een vaccinatie-afspraak hebben gepland bij een reguliere locatie of die al een eerste prik hebben gehad kunnen geen gebruik maken van de Prikbus. Ook niet wanneer de afspraak voor de tweede vaccinatie is komen te vervallen.
De prikbus staat op maandag 20 september en op dinsdag 21 september tussen 9:00 en 20:00 uur bij Stella Maris, Kapelaan Kockstraat 91 te Steenbergen.
Meer info over de prikbus is te vinden via: https://www.ggdwestbrabant.nl/coronavirus/coronavaccinatie/coronavaccinatie-in-de-wijk

Vervoer met de Plusbus

Inwoners die niet fysiek in staat zijn om zelf naar de prikbus te reizen kunnen gratis gebruik maken van de Plusbus tussen 10:00 en 17:00 uur. Een afspraak hiervoor kan op werkdagen gemaakt worden via telefoon (0167) 541 138. Een mailtje sturen naar: centrale@plusbus-steenbergen.nl kan ook. In de Plusbus is een mondkapje verplicht.