Popquiz viert vijfde verjaardag

STEENBERGEN – De Steenbergse popquiz wacht een lustrum. Op zondag 13 mei vanaf 14.00 uur aanstaande organiseert De Stichting ter bevordering van Live muziek in Steenbergen (STB Live) dit muziekevenement voor de vijfde keer. Ieder jaar in een andere horecaetablissement in de gemeente Steenbergen en zodoende is dit keer café D’n Overkant aan de Markt aan de beurt. Om de speciale gelegenheid extra kracht bij te zetten heeft de organisatie de rockband Dozz Banditozz uitgenodigd voor een verjaardagsoptreden.

Het team ‘Witte gij wa’ zal er ongetwijfeld haar titel verdedigen. Vorig jaar won het team voor de derde keer de popquiz. De samenstelling en de presentatie van de quiz is in de vertrouwde handen van Rian IJzermans, die al maandenlang haar hersenen breekt om nieuwe, verrassende vragen over popmuziek te bedenken.

Deelname aan de quiz is gratis en inschrijven kan vanaf 2 personen tot maximaal 4. Dit kan via telefoonnummer (06) 51775875 onder vermelding van de teamnaam of via de facebook pagina van STB Live Music.