Popquiz nu in De Stelle

DE HEEN – Voor de vierde editie van de Popquiz verlaat de Stichting ter bevordering van live muziek dit jaar het centrum van Steenbergen en komt terecht in het altijd gezellige De Heen. Hier zal op zondagmiddag 4 mei de quiz in Dorpshuis De Stelle worden gehouden. Aanvang is om 14:00 uur. Ook dit jaar heeft samensteller van de quiz – Rian IJzermans – zijn uiterste best gedaan om een zo aantrekkelijk mogelijke quiz te kunnen presenteren.

Belangstellende muziekliefhebbers kunnen meedoen met de quiz met een team van twee tot maximaal vier personen. Vooraf inschrijven kan via de facebookpagina (STB Live Music Steenbergen), maar is niet noodzakelijk. Wie tevoren geen team kan vormen wordt opgeroepen op de bonnefooi te komen. Ter plekke kan dan een team worden samengesteld. Het is daarbij wel van belang met en naam voor het team te bedenken.

De quizvragen zijn uiteenlopend,  maar wel voornamelijk pop en rock georiënteerd. Naast de quiz is er weer live muziek, die dit keer wordt verzorgd door Easton rock blues ’n roll. Dit is een band uit de regio die nummers speelt van o.a. George Harrison, Status Quo,  J.J. Cale en Rolling Stones. De band is 2 jaar geleden opgericht.

Na de uitslag van de quiz speelt Easton nog een setje en bestaat de gelegenheid mee te doen aan de BBQ voor 10 euro. Opgeven kan bij De Stelle via dorpshuisdestelle@outlook.com.