Popkoor Sparrows organiseert ‘Showtime’

WELBERG – Zaterdag 17 november organiseert het popkoor Sparrows een avond vol muziek, show en amusement. Naast optredens van het koor zelf wordt aan ‘Showtime’ medewerking verleend door dansgroep Sjappoo, Sieb-o-Tastic en dansschool Brouwersgast.

De Sparrows zingen meerstemmig en brengen hun nummers vol beweging. Tijdens ‘Showtime’ zullen diverse bekende nummers worden gebracht: onder meer ‘You’re the Voice’, ‘That man’, ‘Can’t stop the Feeling’ en ‘Sound of Silence’. De presentatie van ‘Showtime’ is in handen van Sieb Martens.
De avond begint op 17 november om 19:30 uur en wordt naar verwachting om 22:30 uur afgesloten. Kaarten voor ‘Showtime’ kosten aan de zaal 9 euro en zijn in voorverkoop verkrijgbaar voor 7,50 euro via: popkoorsparrows@gmail.com, info@sjappoo.com, Jolanda’s Boeket, Zaal Koch, Dansschool Brouwersgast en Ericjan van Terheijden (Leerlooierij 12).

Op het programma

Overigens laten de Sparrows het de komende periode niet bij ‘Showtime’ alleen. Zo zal het koor optreden tijdens de ontvangst van de ‘Bietentocht’ op zondag 21 oktober in de Steenbergse haven, is er een kerstoptreden bij Intratuin Halsteren op 9 december en leveren de Sparrows een muzikale bijdrage aan de nachtmis in de Nederlands Hervormde Kerk van Steenbergen. Ze hopen dat velen naar hun optredens komen luisteren.