Politieke roep om verlichte kerstbomen op rotondes

STEENBERGEN – De Volkspartij (oppositie) en Gewoon Lokaal! (coalitie) hebben aan burgemeester en wethouders gevraagd of er weer kerstverlichting kan komen in de boom op de rotonde aan de Nassaulaan/Watertorenweg en willen ook graag een verlichte kerstboom wil plaatsen op de rotonde aan de Molenweg/Van Gaverenlaan/Oudlandsestraat.

Beide partijen hebben nog meer kerstwensen, zo blijkt uit hun schrijven aan het college. Als het aan de Volkspartij en Gewoon Lokaal! ligt, worden er namelijk ook grote naaldbomen geplaatst op de rotondes bij de bedrijventerreinen Reinierpolder I en II, de Franseweg en de entree van Dinteloord, zodat deze bomen in de toekomst ook met kerstverlichting kunnen worden uitgerust in de decembermaand.

De boom op de rotonde aan de Nassaulaan werd tot twee jaar terug overigens al versierd met lampjes, maar sindsdien is dat niet meer het geval en dat vinden de genoemde fracties jammer, aangezien de kerstverlichting op dergelijke locaties naar hun mening uitnodigt om een bezoek te brengen aan het centrum.

Afbeelding: Free Christmas Wallpapers