Politie zoekt getuigen die meer weten van zware mishandeling

STEENBERGEN – De politie is op zoek naar de dader(s) van een zware mishandeling die zich in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni tussen 3.30 en 3.50 uur heeft voorgedaan op de Markt en in de Kaaistraat.

Het slachtoffer is een werknemer van café De Babbelaar. Hij wilde een portier van de zaak helpen, die een lastige klant had buitengezet. Met de ruzie die daardoor voor de deur van de horecagelegenheid op de Markt ontstond, bemoeide zich vervolgens ook een onbekende blanke jongeman.

De vechtpartij verplaatste zich naar de Kaaistraat en allengs mengden zich meerdere jongeren in het conflict. Het slachtoffer kreeg op de Markt al een dusdanige klap, dat hij het bewustzijn verloor en uiteindelijk pas om 5.30 uur bij kennis kwam in de huisartsenpost te Bergen op Zoom.

Hij kon zich niet herinneren wie hem precies mishandeld heeft en ook getuigen hebben de politie tot op heden geen uitsluitsel kunnen geven over de identiteit van de dader(s). Wie hierover wel informatie kan verstrekken, wordt verzocht de politie te bellen op 0900-8844.