Pleinfeest Gummarusschool ten bate van Steenbergse zorgcentra

STEENBERGEN – Het oudercomité van de Gummarusschool houdt zaterdag 14 september weer het tweejaarlijkse pleinfeest. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de bewoners van De Lindenburgh en Onze Stede.

Het pleinfeest wordt dit keer georganiseerd samenwerking met Zo Kinderopvang, Breek-4U.nl en peuterspeelzaal Pippi, waarvan de nieuwe vestiging bij de Gummarusschool officieel wordt geopend net voordat het pleinfeest begint.

Op het schoolplein zijn van 10.00 tot 15.00 uur tal van leuke activiteiten voor jong en oud, zoals een spellencircuit met rollatorrace, knutsel- en bewegingsworkshops, een loterij en ook voor muziek wordt gezorgd. Aan lekkere hapjes en drankjes zal het evenmin ontbreken.

Besloten is om de opbrengst van het pleinfeest te schenken aan een lokaal goed doel, zijnde verpleeghuis De Lindenburgh en woonzorgcentrum Onze Stede. Bij De Lindenburgh wordt het geld gebruikt voor zogenoemde snoezel-materialen, in Onze Stede krijgen de bewoners er een gezellige middag of avond van aangeboden. Thema van het pleinfeest is, vanwege de bestemming van de opbrengst, ‘Jong ontmoet oud’.