“Persoonlijk contact, betrokkenheid, kennis en uitstekende dienstverlening, daaraan heeft de klant behoefte”

STEENBERGEN – Fred Raaijmakers woont al zo’n veertig jaar in Steenbergen en voelt zich sterk verbonden bij deze plaats en zijn wijde omgeving. Hij werkte al eens eerder als makelaar in Steenbergen, destijds vanuit het makelaarskantoor van wijlen Jack Buuron in de Seringenlaan. Die vroeg hem toen hij werkzaam was als hypotheek adviseur bij de SNS Bank in Rotterdam. Na een omzwerving pakte Fred Raaijmakers het makelaarsvak weer op. Hij is nu actief bij ‘Jouw Makelaar’ een makelaars- en taxatiekantoor dat werkzaam is in Steenbergen, Bergen op Zoom, Tholen, Woensdrecht en Roosendaal.

‘Jouw Makelaar’ taxeert woningen en verzorgt de aan- en verkoop ervan. “Wij zijn heel transparant in hoe we werken. Dat doen we met een all-prijs. Voor slechts 430 euro stellen we een deskundig taxatierapport op. En ook voor de verkoop hebben we een vast bedrag. Voor 2500 euro verkopen we je woning. Bij ons komt niemand voor verrassingen te staan. Ook geven we – bij wie twijfelt over de verkoop van zijn of haar woning – een vrijblijvende waardebepaling”, vertelt Fred Raaijmakers. Zijn ervaring is dat verkopers ook graag een klik willen voelen met de makelaar die hun vertrouwen krijgt. “Ik ben van nature een betrokken mens. Daarbij heb ik een geheel persoonlijke benadering en daaruit ontstaat een plezierig contact, waarbij mijn klant mij het vertrouwen geeft. Dat is belangrijk, tenslotte gaat het om een waardevolle verkoop”.
Wie meer wil weten van ‘Jouw Makelaar’ vindt de eerste informatie op de website www.jouw-makelaar.nl. Een mailberichtje naar info@jouw-makelaar.nl of een telefoontje naar (0164) 311 000 is voldoende voor een eerste vrijblijvend contact.

Foto: Veel sporters kennen Fred Raaijmakers in een andere hoedanigheid: hij is namelijk een enthousiast trainer bij verschillende loopcursussen van sportvereniging Diomedon.