Persi Swing Collective verzorgde swingend pop-up concert tijdens CuSt

STEENBERGEN – “Jong en Oud, bewoners uit Steenbergen maar ook uit Bergen op Zoom, Roosendaal en zelfs uit ‘s Hertogenbosch. Allen konden ze gisteravond in de theaterzaal van het Cromwiel coronaproof genieten van het Pop-up concert van de Persi Swing Collective big band van Volharding Steenbergen”, laat Claudia de Groen weten.

“Het programma liep uiteen van hippe ska tot een lekkere Rockabilly Fireball. Dirigent Daan Bogers wist zijn muzikanten op het puntje van de stoel te krijgen en zangeres Karen Veenstra toverde met haar warme stemgeluid en ondeugende kwinkslag een glimlach op ieders gezicht. Het publiek genoot van de energie van de band en de band genoot van de interactie met het publiek. Wat hebben deze twee doelgroepen elkaar gemist het afgelopen half jaar”, aldus de enthousiaste muzikante.

Cultuursteenbergen.nl

In het kader van September, cultuurmaand staan in Steenbergen nog een aantal concerten en activiteiten op het programma. Alle belangstellenden worden van harte uitgenodigd om te komen genieten. Het CuSt programma is te vinden op www.cultuursteenbergen.nl.

Foto’s: Antoinette Claerhoudt ©2020