Persi Swing Collection verloot voordeurconcerten onder likers

STEENBERGEN – De Persi Swing Collection, de bigband van Volharding, haakt met ‘voordeurconcerten’ in op de promotieweek van de muziekvereniging, die volgende week maandag begint en voortduurt tot en met de Jaarmarkt.

Naar aanleiding van de onlangs verworven subsidie voor het project Spelenderwijs timmert Volharding nog nadrukkelijker dan anders aan de weg, om muziek (maken) onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen te brengen, waarbij de focus op de jeugd ligt.

Bedoeling van Spelenderwijs is vooral om op alle basisscholen in Steenbergen, De Heen en Welberg schoolorkest van de grond te tillen. Vanavond was Volharding hiervoor te gast op een informatieavond van de Pius X, waar gelegenheids- en familiedweilband 'TisvanTheunis' voor de muzikale omlijsting zorgde.

De Persi Swing Collection wil graag haar steentje bijdragen aan de wervingsactie(s) van de muziekvereniging en gaat daarom donderdag 5 september 'de boer op' om de voordeurconcerten te geven.

Waar de muzikale expeitie het gezelschap allemaal zal brengen, hangt af van de reacties die de bigband op dit initiatief krijgt. Iedereen die uiterlijk 1 september de actie liked op de Facebook-pagina van de Persi Swing Collection maakt kans op zo’n unieke ‘serenade’ voor zijn of haar eigen voordeur.

Onder alle likers worden meerdere concerten verloot.

http://www.facebook.com/persiswingcollection